MALATYA / DOĞANŞEHİR - Ertuğrul Gazi İlkokulu

Ertuğrul Gazi İlkokulu

Karşıyaka Mah. Atatürk Cad. Doğanşehir/MALATYA
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak bulunduğumuz çevrede eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim ve öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak,öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak,onların sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşım problemi bulunmamaktadır. İl merkezinden Doğanşehir´e ise her 15 dakikada bir toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 53 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Küçük erkekler masa tenisi il şampiyonasında ve küçük kızlar masa tenisi il şampiyonasında okulumuz 3 defa birinci olmuştur.